Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی منطقه آزاد انزلی، مهدی کاظمیان با بیان اینکه روغن خام تخلیه شده برای تولید روغن خوراکی آفتابگردان مورد استفاده قرار می گیرد.

 وی افزود : از زمان آغاز به کار بندر کاسپین در تیرماه سال ۹۷ تاکنون ۵۴ کشتی تانکر دار ۲۷۴ هزار تن روغن خوراکی خام را در این مجتمع بندری  در کوتاه ترین زمان ممکن تخلیه و بعد از بارگیری به مقصد کارخانجات تولید روغن کشور حمل کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی متذکر شد: با بهره برداری از بندر کاسپین در منطقه آزاد، بخشی از نیازها و کمبودهای روغن خوراکی کشور از طریق بنادر این منطقه و انزلی تامین شده و با تنظیم قیمت بازار زمینه ثبات قیمت در سبد کالای مصرفی خانوار فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد : منطقه آزاد انزلی با بهره گیری از توان بخش خصوصی در یک سال اخیر اقدام به ایجاد زیرساخت های لازم چون احداث اسکله دلفین، تامین امکانات مورد نیاز خدمات بندری، مخازن سوخت و انبارداری کرده است.
کاظمیان ارائه بسته های تشویقی و حمایتی، آب خور بالای اسکله و حوضچه آرامش، وجود پسکرانه چند صد هکتاری، نزدیکی به واحدها و قطب های تولید کشور را از مزیتهای این بندر عنوان کرد که موجب کاهش هزینه حمل و نقل می شود.
وی منطقه آزاد انزلی را فرصت مغتنمی در عرصه روابط با کشورهای اوراسیا و کریدورهای بین المللی دانست و تصریح کرد : این امر سبب استقبال روزافزون بازرگانان و تولید کنندگان کشور از مجتمع بندری کاسپین در کنار بندرگاه انزلی شده است.
وی اظهار داشت : تامین کالاهای اساسی از طریق تقویت و افزایش توان حمل و نقل در کریدورهای بین المللی عبوری از مسیر منطقه آزاد انزلی یکی از اولویت های کاری این منطقه می باشد که تسهیل و توسعه صادرات کشور را در دستور کار خود قرار داده است.
مجتمع بندری کاسپین در حال حاضر سه پست اسکله دارد که با تکیه بر توانمندی بخش خصوصی داخلی در حال بهره برداری است.
این منطقه با اتصال به خط ریل سراسری علاوه بر اتصال به بنادر جنوبی می تواند به عنوان کریدور بین المللی شمال جنوب عمل کرده و به کانون ترانزیت کالاهای استراتژیک کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا و دیگر کشورهای منطقه تبدیل شود.

برچسب‌ها روغن سرخ کردنی رشت منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روغن سرخ کردنی رشت منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی گیلان روغن سرخ کردنی رشت منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی گیلان اخبار کنکور منطقه آزاد انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟

اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

به گزارش تسنیم، یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • آیا روغن های آلوده در کشور توزیع شده است؟
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد