Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@04:35:41 GMT

ضرورت استقرار صنایع تبدیلی و پیشرفته در منطقه آزاد انزلی

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۰۷۴۹۸

ضرورت استقرار صنایع تبدیلی و پیشرفته در منطقه آزاد انزلی

ایسنا/گیلان استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت استقرار صنایع تبدیلی و پیشرفته (های‌تک) و نیز برنامه‌ریزی برای رشد و ارتقاء سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد انزلی گفت: لازمست از کریدور چین - اکتائو - کاسپین برای ترانزیت کالا به کشورهای اروپایی استفاده ای شایسته شود.

 ارسلان زارع عصر امروز (یکشنبه) در آیین معارفه رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل جدید منطقه آزاد انزلی که با حضور مشاور رئیس‌جمهوری و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد کشور برگزار شد؛ به نقش اثرگذار مناطق آزاد در راستای تحقق اهداف و برنامه های دولت بویژه مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی اشاره و اظهار کرد: این مناطق باید در سایه انجام برنامه‌ریزی، علاوه بر تلاش برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز، راهگشای برنامه های توسعه ای نیز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بر لزوم برنامه ریزی و تلاش مستمر برای استفاده بیشتر از همه ظرفیت های موجود منطقه آزاد، ارتقاء میزان سرمایه گذاری داخلی و خارجی و نیز استفاده از کریدور چین، اکتائو، کاسپین به‌منظور جابجایی بار بین چین و ترانزیت کالا به کشورهای اروپایی تأکید کرد.

استاندار گیلان افزود: اهتمام جدی به تکمیل زیرساخت‌های تجاری از جمله سردخانه و انبار سرپوشیده در کاسپین از موارد مورد انتظار است.

 زارع ادامه داد: باید بین بنادر کاسپین و انزلی در رقابت با بنادر سایر استان‌ها، هم‌افزایی و هم‌پوشانی وجود داشته باشد چراکه به توسعه استان گیلان می انجامد.

 نماینده عالی دولت در گیلان به شعار راهبردی سال‌جاری تحت عنوان تولید؛ پشتیبانی ها و مانع‌زدایی‌ها نیز اشاره و بر ضرورت توجه به دغدغه های فعالان بخش خصوصی فعال در منطقه آزاد و تکریم فزون تر آنان بیشتر از گذشته تأکید کرد.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا و آسیب های جدی وارده به صنعت گردشگری، خاطرنشان کرد: پرواضح است که با واکسیناسیون و غلبه بر کرونا، این صنعت دوباره جان می‌گیرد و مبتنی بر این اصول؛ نباید از توسعه و تکمیل زیرساخت های آن غفلت شود.

 استاندار گیلان افزود: استفاده از ظرفیت گردشگری راهبردی‌ست که به‌عنوان مکمل بخش تولید و تجارت برای رونق بخشی به فعالیت‌های دارای ارزش افزوده در منطقه آزاد انزلی باید دنبال شود.

وی شتاب در راه اندازی شهرک شماره سه انزلی را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: استقرار واحدهای صنایع تبدیلی و البته حمایت و پشتیبانی از صنایع های‌تک ( High-Tech ) گامی برای نقش آفرینی در اقتصاد جهانی است.

وی در خاتمه سخنانش همچنین از تلاش ها و خدمات مدیرعامل سابق و نیز سرپرست سازمان به جهت پیشبرد برنامه های توسعه ای ترسیم شده در منطقه آزاد انزلی قدردانی و برای مدیرعامل جدید آرزوی موفقیت کرد.

در پایان این مراسم علی اوسط اکبری مقدم به عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل جدید منطقه آزاد انزلی معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه آزاد انزلی صنايع تبديلي ترانزیت کالا منطقه آزاد انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۰۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور

علیرضا جیلان اظهار داشت: نمد کاربرد‌های زیادی در زندگی روزمره دارد که یکی از مهم‌ترین این کاربرد‌ها به‌عنوان زیرانداز است.

وی افزود: همچنین از نمد در صنایع دیگر مانند پزشکی، هوا و فضا، خودرو، پوشاک و مصنوعات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استفاده می‌شود.

جیلان تولیدات نمدی را به‌عنوان محصول صادرات‌محور اعلام و اضافه کرد: قرارگیری این محصول در زنجیره ارزش، زمینه‌های ارتقای شهرکرد، شهر ملی نمد به شهر جهانی نمد را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به صادرات نمد چهارمحال و بختیاری به کشور‌های خارجی، یادآور شد: با احیای هنر نمدمالی می‌توان آن را به یک کالای صادرات‌محور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید

ضرورت جهانی شدن شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در دستورکار دولتمردان

جیلان بیان داشت: برای احیای صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی به آموزش تخصصی نیاز است.

وی گفت: استادان نمدمالی هم‌اکنون هنر خود را به‌صورت سینه‌به‌سینه به شاگردان آموزش می‌دهند، اما باید این هنر به‌صورت دانشگاهی آموزش داده شود.

جیلان تأکید کرد: همچنین می‌توان هنر نمدمالی را از طریق مراکز فنی‌وحرفه‌ای به علاقه‌مندان آموزش داد.

وی ادامه داد: یکی از ضرورت‌ها برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد استفاده از نمادسازی‌ها بوده که در این زمینه با شهرداری توافق‌هایی برای نمادسازی در کوی نمدمالان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • ضرورت الگوسازی و معرفی بانوان ایثارگر و شهید به نسل جوان